Gezamenlijk voor Gezonde Regio’s

Programma channel

Gezamenlijk voor Gezonde Regio’s Videosessies (archief)

Videosessie
Tijdstip: Deelname gesloten
Geef ons feedback

Wat vond je van de online sessie "Health Transformation School Digitale co-creatie sessie @ lunch"?

Rate deze online sessie en geef ons feedback! We verwerken het voor de volgende keer.

1
0
0

Denk en doe je op 1 juli al wandelend of met een broodje mee over de opbouw van de Health Transformation School? Een gezonder en vitaler Nederland: dat is wat we allemaal willen. Met gedreven mensen, lokale en publiek-private samenwerkingen plus regionale netwerken als motor van transformatie. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe doe je dat in je eigen omgeving? Wie heeft de regie? En welke beweging maken we gezamenlijk? 

Van de kop van Noord-Holland tot het zuidelijkste puntje in Limburg. Als we de kaart van Nederland aflopen zien we een grote variëteit aan lokale gezondheidsinitiatieven, samenwerkingsverbanden en regionetwerken.

Om van elkaar te leren en actief kennis uit te wisselen om de transitie naar gezondheid een push te geven is er vanaf november 2021 de Health Transformation School. Alles is Gezondheid (AiG) en institute for Positive Health (iPH) willen mensen ondersteunen rond bouwstenen, procesvoering en transformatie. Met actuele regionale, nationale en internationale kennis, kunde en vooral #hoedan ervaring. Dus gaan we met diverse partners waaronder Deloitteprogramma JZJOPHealth-HollandHealth KICHanze HogeschoolCommon EyeDrift en vele anderen aan de slag om actiegericht leren over gezondheid en transitie voor iedereen mogelijk te maken.

Programma

12.00     Digi inloop – met je eigen broodje of in de buitenlucht
12.05     Welkom door Karen van Ruiten
12.10     Noodzaak voor Transformatie door Lucien Engelen (Deloitte) en Adriaan Brouwer (JZOJP, VWS)
12.20     Eerste schets en plannen Health Transformation School door Joost Boerenkamp (iPH/AiG) en Waldemar Hogerwaard (Bureau Zorginnovatie)
12.30     Oproep tot vragen
12.45     Plenaire uitwisseling live vragen van de zoom deelnemers
12.55     Afronding & vervolg proces

 

Shift Happens

Deelname gesloten

De conference beheerder is:

Community Manager GROZ
Videosessie
GezondIn
Tijdstip: Deelname gesloten
Geef ons feedback

Wat vond je van de online sessie "Webinar Praktijkvoorbeelden"?

Rate deze online sessie en geef ons feedback! We verwerken het voor de volgende keer.

2
0
0

KLIK HIER OM DEEL TE NEMEN
https://us02web.zoom.us/j/83024013233?pwd=SFVnQU5XeGllVUI2RWVENjNBdGE4dz09
WACHTWOORD = Welkom

Met en van elkaar leren om gezondheidsverschillen te verkleinen. Vanuit dit uitgangspunt publiceert GezondIn regelmatig praktijkvoorbeelden van gemeenten op hun website. Hiermee hopen zij je te inspireren en informeren. Deelnemers aan de webinars vragen ook bijna altijd om (nog) meer voorbeelden van andere gemeenten.
Wil je graag voorbeelden horen uit andere gemeenten en met ze in gesprek over hun lokale aanpak? Doe dan mee aan deze webinar!


Programma

Tijdens deze webinar belichten we drie beschreven praktijkvoorbeelden samen met lokale professionals. We gaan we in gesprek met Goes, Roosendaal en Arnhem. Allemaal gemeenten die participatie, armoede, schuldenaanpak en ondersteuning van gezinnen koppelen aan gezondheid. Zo vertelt de gemeente Arnhem bijvoorbeeld over haar brede schuldenaanpak, gericht op vroegsignalering en toegankelijkheid.

Deze webinar is bedoeld voor (beginnende) GIDS-ambtenaren, beleidsambtenaren uit het sociaal domein en/of werk en inkomen en professionals. Ook bestuurders en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

 

Aanmelden

Je kan je kosteloos aanmelden met de gele knop 'Ik ben erbij'.

Deelname gesloten

De conference beheerder is:

Adviseur
Videosessie
Thema: Eerste 1000 dagen van een kind
Tijdstip: Deelname gesloten
Geef ons feedback

Wat vond je van de online sessie "Webinar Monitoring en Evaluatie"?

Rate deze online sessie en geef ons feedback! We verwerken het voor de volgende keer.

1
0
0Wil je weten of je lokale aanpak van gezondheidsverschillen en/of Kansrijke Start werkt? Wil je resultaten zichtbaar maken? Leren van samenwerking? In de webinar Monitoring en Evaluatie (M&E) bespreken Kansrijke Start en GezondIn manieren om dit vorm te geven. Inspirerend en praktisch, zodat je er mee aan de slag kunt.


Starten of opfrissen?

De webinar is bedoeld voor projectleiders Kansrijke Start en GIDS-ambtenaren die een start willen maken met M&E of er behoefte aan hebben om hun kennis wat op te frissen. Andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook welkom. Deelname is kosteloos .

Tijdens het webinar geven we basiskennis over monitoring en evaluatie, een overzicht van verschillende methoden en inspireren we je met voorbeelden uit andere gemeenten. Uiteraard helpen we je met het opdoen van ideeën voor concrete vervolgstappen. Heb je een goede vraag? Stel deze alvast op deze pagina (onder dit blok).


Link naar de sessie

De link naar de videosessie is: https://us02web.zoom.us/j/81285303157?pwd=dlg1T200QU5qaGQ4b08xdXd5K1VZQT09
Per mail is een wachtwoord verstuurd, controleer je e-mail en kijk ook in je Spamfolder.

Deelname gesloten

De conference beheerder is:

Adviseur