Gezamenlijk voor Gezonde Regio’s

Programma channel

Activiteit

Kwartaalsessie Gezamenlijk voor Gezonde Regio's | Bestaanszekerheid

Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
Datum: 16 juni 2022
Tijd: 13:30 tot 16:30

Op 16 juni, 13:30-16:30, organiseren we weer een Gezamenlijk voor Gezonde Regio’s kwartaalsessie! Deze sessie zal plaats vinden als satellietsessie parallel aan de Dutch Health Week in de Jaarbeurs in Utrecht. De Dutch Health Week is het grootste en inspirerende evenement voor gezondheid en zorg. Op deze manier kun je er een hele gezondheidsdag of zelfs week van maken door het bijwonen van deze sessie te combineren met een bezoek aan de Dutch Health Week! 

Het thema van deze kwartaalsessie is 'bestaanszekerheid'. Herman Jintie, directeur van Medische Zending, zal een presentatie geven over bestaanszekerheid en de gezondheidszorg in Suriname. Ook krijgen we updates vanuit verschillende regio's en gaan we weer met elkaar in dialoog over de bouwstenen (Bekostiging, Data/ICT, Lerend Vermogen, Monitoring en Samenwerking). Zo gaan we o.a. met Daan Bultje in gesprek over PLUK, de bloeiende samenwerking tussen regienetwerk HANNN, Institute for Positive Health en Alles is Gezondheid. 

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

  • Opening en welkom
  • Presentatie Herman Jintie (directeur Medische Zending)
  • Landelijke updates + regionale updates vanuit de regio’s
  • In groepen uiteen op de bouwstenen
  • Afsluiting met kleine borrel

Ben jij erbij? Leuk! Meld je even voor de sessie aan via de knop hieronder! 
Wil je nog meer inspiratie en kennis opdoen over gezondheid en zorg, bekijk dan het programma van de Dutch Health Week en meld je ook daarvoor aan via deze link!

Deelnemers

U moet ingelogd zijn om te kunnen zien wie zich aangemeld heeft en/of om uzelf aan te melden.

Bent u nog niet geregistreerd op deze website? Registreren »